Skrevet af 19:28 Økonomi

Få rabat på tandlægebehandlingen som studerende

Tandlæge

Det er ikke altid at studerende har det største rådighedsbeløb. Det er simpelthen fordi studerende ikke har tid til at arbejde fuldtid ved siden af skolen eller generelt bare hverken har tid eller overskud til at arbejde en hel masse.

Uanset om man har tid, råd eller ej, så er det til tider en nødvendighed at give tandlægen et besøg. Når man er blevet 18 år gammel, koster dette dog penge, så ikke alle studerende får de tandlægetjek, som de egentlig har brug for. Heldigvis kan man få rabat som studerende, hvilket letter mange skuldre.

Hvilke ydelser er der støtte til?

Staten giver i forvejen støtte til en lang række ydelser fra tandlægen. Dette betyder at tandlægen ikke selv må give yderligere støtte eller rabat. Der er dog fem ydelser som staten ikke giver støtte til. Her kan du få dine 15% tandlæge studierabat og komme af med smerter og bekymringer om dine tænder.

De nævnte ydelser, som staten ikke giver støtte til, som du selv kan få rabat på, er følgende: smertekonsultation, bedøvelse, plastfyldning, rodbehandling og kompliceret tandudtrækning (dette er ofte visdomstænder). Det at man som studerende kan spare 15% på, er ting der skal være særligt fokus på i den alder man ofte har når man er studerende. Af den grund er det rigtig smart og praktisk at der er denne rabat på 15% som studerende.

Tandlæge studierabat: Hvad gør denne rabat?

Rabatten gør at studerende, der ikke har tandlæge højt på listen, til noget der kan komme højere på listen, da rabatten nemlig giver en lettelse i budgettet og giver en mulighed for rene tænder for alle. Studerende er ofte i alderen 17-30 år gamle, hvilket er en forholdsvist bred aldersgruppe. Det er en bred aldersgruppe af mennesker der ikke nødvendigvis prioriterer tandlægebesøgende højt nok. Dette er ofte på grund af prisen.

Når man bliver 18 år gammel, skal man begynde at betale for sine tandlægebesøg. Dette er noget af et chok for mange mennesker, da det har sin pris. Før man bliver 18, er man ved tandlægen 1-2 gange om året. Hvorimod når man er blevet 18 og selv skal betale for tandlægen, måske kun besøger tandlægen en enkelt gang hvert andet år. Dette er fordi der er en forhøjning i prisen, da staten stod for det før man blev 18 år gammel og dette gør en stor forskel for mange.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Luk