Skrevet af 10:46 Europa

Skal en hjemmeside leve op til EU-standarderne?

Eu flag

Når man er gået i gang med at lave sin helt egen hjemmeside, er der bare så mange ting at se til i starten. Det kan virke så uoverskueligt, og rigtig mange får lyst til at smide håndklædet i ringen, da der ganske enkelt er for mange ting at se til. Men sådan behøver man ikke at tænke. Hvis man bare tager det helt skridt for skridt, vil det helt sikkert opleves meget bedre, og så vil man langsomt, men sikkert, bevæge sig i retning af det resultat, man ønsker. Hvis du har en hjemmeside, kan du læse meget mere om, hvad man skal have styr på – også i forhold til EU-standarder – og dermed blive klogere på det hele.

Der er mange standarder – læs for at blive klogere

Det er ikke til at komme uden om, at der er rigtig mange forskellige ting, som EU har pålagt hjemmesider som standarder. Hvis det ikke var tilfældet, ville det hele ganske enkelt og hurtigt bryde helt sammen. Det betyder dog også, at den enkelte har en helt masse ting at holde styr på, og ved første øjekast er der for meget. Men hvis man lige tæller til ti og trækker vejret roligt, skal det nok være til at finde ud af. Der er et hav af standarder, som skal overholdes, og derfor kan de ikke alle listes op. Men du skal bare være opmærksom på de krav, der er, og hvis du er i tvivl, er der bare med at læse en ekstra gang. Når man læser op på de forskellige krav, bliver man hurtigt meget klogere på det hele. Og hurtigt vil man finde ud af, at langt de fleste krav og standarder ikke er relevante for dig og din hjemmeside.

Derfor skal man hastighedsoptimere sin hjemmeside

En af de ting, du med fordel kan gøre for at være sikker på, at du overholder standarderne, er, at du forsøger at hastighedsoptimere din hjemmeside. Det kan være svært at gøre på egen hånd, hvis man ikke lige har de kompetencer, der skal til. Men her er det heldigt, at der findes mange gode services, der kan hastighedsoptimere din hjemmeside, så du ikke selv skal bøvle med det. Det behøver ikke at tage specielt lang tid, men det er ikke til at overvurdere, hvilke effekter det kan have for dig og din hjemmeside.

Få flere besøg og flere interaktioner

Når man skal tænke på, hvilke effekter det har at hastighedsoptimere sin hjemmeside, er det ret simpelt. Vi har alle prøvet at begive os ind på en langsom hjemmeside. Når vi gør det, smutter vi hurtigt igen. Når folk oplever, at din hjemmeside er hurtig, får man lyst til at blive hængende, og det vil i sidste ende betyde, at du får langt flere besøgende, og dem, der besøger din hjemmeside, vil også i mange tilfælde blive hængende i længere tid. På den måde er der altså rigtig mange fordele forbundet med denne simple hastighedsoptimering.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Luk