Skrevet af 11:17 Europa

Interrail i Europa er et hit

Pige med kort

Har du altid drømt om at rejse hele Europa? De fleste danskere har nok været i Norge, Sverige og Tyskland – måske også Spanien og Frankrig, men så stopper det også der for rigtig mange. Hvis man gerne vil kende mere til de forskellige lande i Europa, er interrail en rigtig god og billig måde at gøre det på. Man bruger ikke mere end et par dage i hver by, og hvis man får købt et interrail pass eller på anden måde finder ud af at spare penge på billige rejser, så kan man faktisk nemt få det til at blive en tur, der ikke ruinerer din pengepung. Og så er det en oplevelse du både kan få alene, med familien eller sammen med nogle gode venner.

Interrail kan være en billig måde at rejse på

Hvis du er typen, som godt kan lide at rejse på en måde, hvor du får rigtig meget ud af dine penge, så er interrail en rigtig god ide. Det kan være ret billigt at rejse med tog og bus – særligt hvis du i forvejen har købt et interrail pass.

Derudover vil det typisk person, der tager på interrail, også have det helt fint med at sove i delte sovesale på billige hostels. Det er måske ikke alle, der vil føle sig trygge ved den slags, men hvis du er frisk på det, er det helt klart en oplevelse værd. Du møder alle mulige mennesker fra hele verden, som er på interrail ligesom dig – og så er det jo en rigtig god måde at spare penge på billige rejser.

Tænk over destinationen

Selvom interrail generelt kan gøres ret billigt, uanset hvor du er henne, er der alligevel nogle destinationer, som er en del billigere end andre. Det plejer eksempelvis at være en del dyrere at være på interrail i Frankrig, Italien, Holland og andre vesteuropæiske lande – især hvis man gerne vil opleve hovedstæderne.

Hvis du derimod er interesseret i at gøre det en rigtig billig tur, skal du nok se nærmere på de østeuropæiske lande – eksempelvis storbyer som Budapest, Prag og Bratislava, som især er kendt for billig mad, øl og drinks. Så hvis man er en ung person, der både er interesseret i at spare penge på billige rejser og at have en rigtig fed tur med vennerne, så skal man måske overveje Østeuropa.

Find billige billetter

Du kan også spare penge på billige rejser og interrail ved at være god til at finde de gode tilbud på nettet. Selvfølgelig hjælper det meget, hvis destinationen generelt er kendt for at være mindre dyr, men nogle gange kan du også være heldig at spare penge på billige rejser på nettet.

Selvfølgelig er det også en del af oplevelsen af køre i tog og bo på billige hostels, men man kan eventuelt slutte rejsen af med et par overnatninger i Paris på et lidt bedre hotel – og her kan man være heldig at spare penge på det, hvis man er god til at finde gode tilbud på nettet.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Luk