Skrevet af 9:06 Europa, Livsstil

Dating i Europa

Dating

Der er mange singler i Europa, og flere af dem søger kærligheden. Det kan ofte virke uoverskueligt at tage på en date, og derfor kan man let komme til at udskyde kærligheden. Corona-situationen gør det heller ikke lettere at date. Vil du gerne finde kærligheden? Så er det blot om at kaste sig ud i det og fx oprette en Tinder-profil. Her kan du læse om dating i EU. Du kan ydermere finde inspiration til, hvordan du kommer ud på datingmarkedet. 

Opret en Tinder-profil

Under corona i EU kan det være svært med dating. Man møder ikke mennesker på samme måde som før, og derfor får man ikke mange kys, hvis man er single. Det er godt for mennesket med nærkontakt, og derfor går det ikke, at man ikke kysser. Dette giver grund til at oprette en Tinderprofil. Man er nødt til at gøre noget aktivt for at finde kærligheden. Tag nogle gode billeder af dig selv og find på en sjov biografi, der fanger. Det kan være en lang kamp at swipe, og derfor kan du få nogle veninder eller venner til at hjælpe dig med dette. Man kan både indstille sin profil så man kan date i Danmark, men også i Europa.

Smil til folk på gaden

Vi har ofte en tendens til at kigge meget ned i vores telefon, når vi går på gaden. Hvis man gerne vil møde nye mennesker og finde kærligheden, er det en god idé at være tilstedeværende. Smil til folk, når du går på gaden. Og hvis du er rigtig frisk, kan du også invitere en ud. Det kræver meget mod at invitere ud i det offentlige rum, og det er ikke alle, der er til det. Du skal ikke kun smile til folk på gaden i Danmark. Smil også til folk, når du er ude og rejse fx i Europa. Man ved aldrig, hvor kærligheden gemmer sig. Hvis du får en kæreste udenfor Danmark, vil der være spændende kulturforskelle, og du kan lære rigtig meget.

Find din indre ro

Det er en god idé at finde sin indre ro, før man kaster sig ud i dating. Det kan være hårdt psykisk at date, da man hele tiden skal vurdere og også selv bliver vurderet. Derfor er det en god idé at kende sig selv godt samt finde sin indre ro. Det er meget individuelt, hvordan man finder sin indre ro. Hør fx noget rolig musik eller gå en tur i naturen. Naturen har en beroligende effekt på mennesket. Før du tager ud på en date, er det også en god idé at finde sin indre ro. Træk vejret og hvil i dig selv.

Dating kan overordnet set være grænseoverskridende. Men frygt ej. Det menneske, du kommer til at møde, vil have det på præcis samme måde som dig. Kast dig ud i det og nyd det. Dating er spændende, og du kan møde din soulmate. Ydermere er dating en del af kulturen i Europa, og derfor skal du blot tænke på, at det er et møde mellem to mennesker. Måske er der kemi og kærlighed. Hvem ved?

(Visited 26 times, 1 visits today)
Luk